Yihaaaaaa - Reisverslag uit Den Helder, Nederland van Coen, Esther, Amy en Daan - WaarBenJij.nu Yihaaaaaa - Reisverslag uit Den Helder, Nederland van Coen, Esther, Amy en Daan - WaarBenJij.nu

Yihaaaaaa

Door: Coen

Blijf op de hoogte en volg Coen, Esther, Amy en Daan

05 Januari 2009 | Nederland, Den Helder

Nog 1 dag en dan zijn we op weg naar Martinique, waar de Ema IV, (voorheen de Xame II) op ons wacht.

Een lange vliegreis, via Parijs waar we over moeten stappen, maar het is waarschijnlijk de moeite waard.

Mooi weer wacht op ons terwijl hier in NL de schaatsen meewarig worden bekeken met een vraagteken naar de bruikbaarheid de komende weken.

tot later!

• 05 Januari 2009 - 07:30

Sander Van Meurs:

Hoi Coen en familie,

Heel veel geluk en plezier op je reis! Geniet ervan.
    Sander

• 05 Januari 2009 - 08:47

Steven En Kim:

We hebben de site gevonden hoor! Leuk om jullie reis te volgen op deze manier. We wensen jullie een bijzonder goede vlucht en een geweldige zeilvakantie!
    De flesjes staan koud als jullie terugkomen.
    liefs Steven en Kim

• 05 Januari 2009 - 10:08

Arjen:

goede vlucht, behouden vaart en vast veel plezier toegewenst.
    We zullen de site volgen met jullie belevenissen.

groet Arjen en Connie

• 05 Januari 2009 - 12:10

Jacqueline Karman:

Deze site zal met stip stijgen in het aantal bezoeken ! Hartstikke leuk om zo jullie reis te volgen !
    Behouden vaart !

• 05 Januari 2009 - 12:17

Michiel:

Beste Coen en Esther,

Heel veel plezier gewenst de komende tijd, geniet ervan na deze turbulente maanden. Goeie reis en ik ga jullie zeker regelmatig volgen.

• 05 Januari 2009 - 20:39

Allard:

Aller bonne voyage!

Allard

• 07 Januari 2009 - 16:31

Margreet:

hopelijk zijn jullie nu op de boot aangekomen en voldoet hij aan jullie wensen.xx