Hoge gebouwen en veel regen. - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Coen, Esther, Amy en Daan - WaarBenJij.nu Hoge gebouwen en veel regen. - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Coen, Esther, Amy en Daan - WaarBenJij.nu

Hoge gebouwen en veel regen.

Door: coen

Blijf op de hoogte en volg Coen, Esther, Amy en Daan

05 Mei 2009 | Verenigde Staten, New York

We zijn in New York, een stad met veel mooie hoge gebouwen en prachtige attracties.

We hebben ondertussen al de Circle Liner gevaren, een drie uur durende tocht om Manhattan heen en we zijn op de Empire State Building geweest, erg hoog op de 80e verdieping.

Het Central Park is nog steeds aanwezig en er door wandelen is mooi. Harlem is niet meer zo gevaarlijk als jaren geleden, nu kun je er wandelen en ik ben er ooit geweest toen de tourbussen nog tralies hadden ter bescherming. Met Marcel liep ik toen een rondje en de toeristen dachten dat we gek waren.

Wij logeren in het Skyline hotel, een hotel met een zwembad op de 8e verdieping waar je lekker kunt badderen.

groeten uit de regen!

• 07 Mei 2009 - 08:51

Jacqueline:

Bijna naar huis.... Wat een belevenis, zo'n reis. Ook geweldig om als gezin naar elkaar toe te groeien, quality time.
    Straks weer lekker inburgeren hier, en het wordt een lange zomer. Tot snel !