Wat er zoal kan veranderen
Door: Coen
Blijf op de hoogte en volg Coen, Esther, Amy en Daan
05 Januari 2009 | Nederland, Den Helder
Berend Botje liet ons weten dat de door ons gehuurde boot reeds verkocht is!
Geen probleem voor deze ervaren mensen, zij hebben geregeld dat we nu een nieuwe Jeanneau S.O. van 42 voeten gaan varen, net uitgepakt, dus dat beloofd wat te worden.
We gaan dit schip woensdag bewonderen, OVER!
06 Januari 2009 - 19:37
Marga En Arie:
Wij hadden het al gehoord van Berend Botje.
Wij zitten momenteel in een hotel in London Gatwick en de eerste stress hebben wij alweer achter de rug. Omdat de tijd te kort was om in Nederland ponden te bestellen zouden we dit op het vliegveld in London doen. Bij de eerste poging werd gelijk de pas ingeslikt en mijn kaart (Marga) gaf een foutmelding. Gelukkig konden we met de creditcard geld opnemen en bleek in het hotel dat mijn kaart het wel deed, maar vervelend was het wel. Gelijk maar het internationale banknummer gebeld om Arie zijn kaart te blokkeren. Hopelijk gaan we vanaf nu alleen maar genieten. Jullie zijn wel bofkonten met jullie nieuwe boot. Ben benieuwd of we elkaar nog treffen. In ieder geval veel plezier en tot ziens in
de warmte.
08 Januari 2009 - 17:25
Rob:
Vergeet je niet de stop erin te doen, zit niet standaard al vast bij dat nieuwe model