St Lucia
Door: Coen
Blijf op de hoogte en volg Coen, Esther, Amy en Daan
12 Januari 2009 | Nederland, Amsterdam
In A'dam vertraging en in Parijs een vlucht gemist.
In plaats van de jeanneau 40 voeter lag er een nieuwe 42.i sun odyssey te wachten op ons.
We hebben eerst even heerlijk gestored zoals dat heet en zijn afgezeild naar St Anne, op Martinique om daar de eerste keer een anchtje voor anker te liggen. (storen = bevoorraden)
Op zaterdag de 10e zijn we naar St Lucia gevaren, mooie tocht met fraaie wind van 5 a 6 Bf.
Nu liggen we al een dag heerlijk in Rodney Bay voor anker, overdag heerlijk warm weer met constante wind over het dek en in de nacht hetzelfde, maar dan donker.
Ankerlichtjes om ons heen laten weten dat we niet de enigen zijn die hier van genieten.
Amy geniet met volle teugen, zwemmen in zee vanaf het strand nog wel, later zal ze wel van de boot springen.
Als je een duikmasker opzet kun je onder de boot vele vissen zien zwemmen,heerlijk warm water en je kunt er ver in kijken.
12 Januari 2009 - 10:57
Jacqueline:
Wat vermoeiend, zo'n lange reis. Lekker dat er dan zo'n mooi drijvend huis op je ligt te wachten, waar je kunt bijkomen. En dan begint de lange periode van vakantie pas echt ! Geniet er van !