Tobago Cays en wind, wind en wind en Turtles - Reisverslag uit Kingstown, St. Vincent van Coen, Esther, Amy en Daan - WaarBenJij.nu Tobago Cays en wind, wind en wind en Turtles - Reisverslag uit Kingstown, St. Vincent van Coen, Esther, Amy en Daan - WaarBenJij.nu

Tobago Cays en wind, wind en wind en Turtles

Door: Coen

Blijf op de hoogte en volg Coen, Esther, Amy en Daan

22 Januari 2009 | St. Vincent, Kingstown

We zijn de afgelopen dagen naar de Tobago Cays geweest, een belevenis op zichzelf.

Eerst in een baai van Mayreau geankerd, even gezwommen en naar het strand en daarna verder de Tobago Cays in.

Drie eilanden achter een groot RIF, de Horseshoe rif en daar lijkt het ook wel op, het water stroomt er over heen en is heel helder, je ziet er schildpadden en grote zwevende roggen onder water zwemmen.

Als je afval van een geslachte vis overboord gooit zwemmen er opeens mooie vissen om je boot heen.

We hebben genoten van een heerlijke BBQ bij Ties en Hanneke aan boord van hun Catamaran, ook Arie en Marga waren mee. De Barracuda van Ties lag lekker op het vuur te pruttelen.

Voor wat betreft de wind, de eerste dagen was het al een mooie zeilwind, windkracht 6 tot 7 over het dek, als je lekker in de zon zat vloog de thee uit je kopje, en wij maar denken dat dat normaal is hier, maar kennelijk is er nu een periode van wat meer wind in dit gebied. Inmiddels neemt het normale vormen aan, rond de 4 Bf.

Bij de foto's zijn ook wat visjes te zien die je tegenkomt als je snorkelt, overal om je heen zijn ze te zien, paars blauw en geel zijn voorkomende kleuren.

• 22 Januari 2009 - 18:56

Margreet:

wat heerlijk al die foto,s Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Wie is die mevr. in de boot bij jou esther? dikke kus van ons voor jullie.

• 22 Januari 2009 - 19:14

Steven:

Goed om te lezen dat jullie het zo enorm naar jullie zin hebben. Mooie foto's hoor. Veel plezier, tot later. Groetjes, Steven

• 23 Januari 2009 - 09:20

Jacqueline:

wat is het daar mooi ! en wat lijkt Amy zich ook heerlijk te voelen. al helemaal gewend aan het leven aan boord ?
    leuk dat jullie ook contact hebben met andere gezinnen. speelkameraadjes. en volop speelruimte ! hoe gaat dat dan ? elke dag een paar uur varen en dan weer heerlijk in een baai en op het strand ?
    veel plezier !

• 25 Januari 2009 - 12:30

Marianne :

Echte vakantiesfeer foto's. Neem het er maar lekker van.Zijn het Ninja Turtles onder de boot? Hebben jullie nog last van muggen? Vorige week op Curacau ben ik compleet lekgeprikt. Veel plezier verder. Groetjes.