Union Island
Door: Coen
Blijf op de hoogte en volg Coen, Esther, Amy en Daan
18 Januari 2009 | St. Vincent, Kingstown
Vanaf het eiland Bequia zijn we naar Union Island gevaren, een tochtje van 30 zeemijlen en voor de liefhebber een waar genot.
Prachtig blauw water met hoge golven en een heerlijke wind die ons verder bracht onder vol tuig dit keer, de afgelopen keren dat we zeilden was dat wat minder handig, windkracht 6 tot 7 leent zich niet voor vol tuig.
Hier op union island zijn we geankerd naast Arie en Marga Woort uit den Helder, zij zijn hier een aantal weken aan het rondzeilen in deze omgeving.
Nu liggen we in Clifton Bay en vanavond in Chatham Bay, geweldige lokaties dicht bij de Tobago Cays waar we later deze week naar toe zullen gaan.
groetjes
18 Januari 2009 - 17:46
Hester:
Hoi Es, Coen en Amy,
Blij om eindelijk iets van jullie te kunnen vernemen. Wist jullie website niet maar via je vader er toch achter gekomen. Het ziet er fantastisch uit en het is goed om te lezen dat jullie genieten. Blijf genieten en pas goed op elkaar.
Groetjes van de Kersjes -
18 Januari 2009 - 19:00
Ruud&marjan:
hallo,
we genieten enorm van jullie reisverslag en de leuke foto's vooral van Amy. volgens mij genieten jullie volop,wezien uit naar het vervolg.liefs en groetjes -
19 Januari 2009 - 13:36
Barbara:
Heyyyyy,
Echt super om jullie te volgen en jullie foto's te zien. Ziet er goed uiiiiittt!!!!! Geniet ervan. Groetjes uit een wel erg regenachtig Nederland. X -
19 Januari 2009 - 17:45
Andre En Monique:
Hey,
Nou zo te zien moeten jullie behoorlijk afzien met dat weer!!! Leuk om jullie op deze manier te volgen. Lukt het een beetje met de films?
groetjes vanuit een koud en nat Den Helder
20 Januari 2009 - 17:08
Cees En Anneke:
hallo saampjes volgens ons genieten jullie volop
en wat leuk om jullie zo te volgen
mooie`foto`s ook groetjes cees en anneke -
21 Januari 2009 - 14:09
Jolanda:
Hoi Coen, Esther en Amy,
Wat ziet het er allemaal geweldig uit! Hardstikke leuk al die berichtjes en mooie foto's. Geniet er lekker van met z'n drietjes!
Groetjes van John, Jolanda en Michelle -
14 April 2009 - 19:55
Evert:
hallo,het is inderdaad erg mooi daar,ik ben er als eens geweest en ga binnenkort weer.
voor degene die geintreseerd is in grond en of andere activiteiten bv iets opstarten op deze mooie eilanden,gelieve uw reactie en of vragen hier plaatsen met uw mail adres,en ik reageer wel terug.