Marigot Bay, een droombestemming?
Door: Coen
Blijf op de hoogte en volg Coen, Esther, Amy en Daan
13 Januari 2009 | St. Lucia, Marigot Bay
En wij zijn in bereik van de vele handelaren die hier hun best doen een bestaan op te bouwen. Bo, een man die t shirts en dergelijke verkoopt, dus voor Amy een shirtje, dan meneer Jean Patrick, die wil een mooring verhuren, waar je je boot aan vast moet leggen. Dan meneer Alan, die verkoopt citroenen en kettingen. Zo gaat het de hele dag gezellig door. In kleine bootjes komen ze langszij en vragen of we iets nodig hebben.
Marigot is echt geweldig, mooie palmbomen en een prachtige baai waar je voor anker ligt en in het schijn sel van de maan kun je de bootjes om je heen zien wiegen op de golven. Niet te geloven dat enkele honderden jaren geleden piraten hier hun schuilplaats hadden voor de vele schepen die hun wilden vangen.
De temperatuur is heerlijk, je denkt niet meer aan het schaatsklimaat dat thuis heerst, wij hebben korte broeken en t shirts tot onze beschikking, een polo is al te warm.
Een nieuwe boot heeft ook zo zijn probleempjes, er valt wel eens wat uit elkaar, de ovendeur, de natte cel deurhendel, en zo zijn er nog wat mankementjes aan de jeanneau S.O. 42.1 te benoemen. Het is echter een schip dat we zonder meer aan durven te bevelen aan de liefhebber, het zeilt fantastisch.
Morgen naar St. Vincent, nieuwe horizonten wachten op ons.
13 Januari 2009 - 09:22
Margreet:
wel gezellig al die bootjes om je heen. Amy geniet er zeker ook veel van. zwemt ze al van af de boot.xx mama -
13 Januari 2009 - 10:37
Jacqueline:
Wat een geweldige foto ! Flink inladen, korte broeken, exotische achtergrond. Schaatsen is ook leuk, hoor. Maar genieten jullie maar lekker van de zon ! -
15 Januari 2009 - 09:20
Simone:
Klinkt goed allemaal. Moet vaak aan jullie denken hoor.
Veel plezier
Kees, Pascale en Simone
15 Januari 2009 - 09:49
Jacco:
Ziet er allemaal fantastisch uit! dat wordt een geweldige reis.
Groeten
Jacco en Evelien -
15 Januari 2009 - 15:02
Marscha:
Hoi Es, Coen en Amy,
erg leuk om zo jullie tocht te kunnen volgen!!! Heel erg veel plezier, geniet er van, heerlijk!
groetjes, Marscha